Κυριακόπουλος Μανώλης

Ακτινοδιαγνώστης
Κυριακόπουλος Μανώλης - Ακτινοδιαγνώστης - Υπέρηχοι

Ακτινοδιαγνώστης

Ο Κυριακόπουλος Μανώλης του Χαραλάμπους, γεννηθείς το 1977 στην Αθήνα, αρίστευσε στις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου “Carol Davila – Bucharest”.  Διετέλεσε ιατρός υπαίθρου (αγροτικός ιατρός) στο ΚΥ Μεσσήνης 2009/2010. Το 2016 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας και από τότε εργάζεται ως ιδιώτης ειδικευμένος Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του, εργάστηκε με ακεραιότητα, ήθος και συνέπεια σε αρκετά νοσοκομεία όπως Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, Γενικό Νοσοκομείο “Σισμανόγλειο”, Γενικό Νοσοκομείο “Αγία Όλγα”, Ογκολογικό Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στη διαχείριση πληθώρας περιστατικών.

Την περίοδο που βρισκόταν στην Καλαμάτα, αποτέλεσε ενεργό/ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει την ειδικότητά του,  προσέφερε εθελοντική εργασία στους Ιατρούς του Κόσμου, στο Τμήμα Υπερήχων.

Ο ακτινοδιαγνώστης Κυριακόπουλος Μανώλης, αναγνωρισμένος για το ήθος και την οξυδέρκεια του, έχει συμβάλλει στην επιστημονική εξέλιξη, μέσω μελετών, ερευνών και πολλαπλών δημοσιευμένων άρθρων, ανακοινώσεων και επιστημονικών μελετών σε Ελληνικά και Ξένα ιατρικά περιοδικά. Κατέχει πλήθος πιστοποιητικών παρακολούθησης σεμιναρίων και εργαστηρίων ακτινολογίας.