Οι ιατροί

Αναγνωρισμένοι ιατροί με πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας, μετά τη συνεργασία τους με μεγάλα Δημόσια Νοσοκομεία, δημιούργησαν τη δική τους δομή πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ιατρικής φροντίδας.

Νοιαζόμαστε για τους Ασθενείς

Πρώτιστο μέλημα μας είναι η φροντίδα της υγείας σας και η άμεση εξυπηρέτηση σας, σ’ένα άρτιο, πλήρως εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον.

Επικοινωνία μαζί σας

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να συζητήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία αφορά την υγεία σας.

FAQ

Χρήσιμες διευκρινίσεις

Η γραμματεία είναι πρόθυμη να σας ενημερώσει για τα διαθέσιμα ραντεβού κάθε ιατρού καθημερινά 9.30 έως 13.30 και 17.00 έως 21.00. Σε επείγουσες καταστάσεις, θα σας δοθεί το προσωπικό τηλέφωνο του αρμόδιου ιατρού, προκειμένου να του μεταφέρετε το πρόβλημα σας.

Τηλεφωνικά στο 210 5069886 μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού με τον ιατρό σας ενδιαφέρει. Η γραμματεία θα είναι στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εξέταση που θα κάνετε, για την προετοιμασία σας όπου αυτή χρειάζεται, για τον τρόπο μετάβασης σας στο ιατρείο και ό,τι άλλο χρειαστείτε.
Εναλλακτικά μπορείτε να υποβάλλεται το αίτημα σας για ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Όλοι οι κλινικοί ιατροί μπορούν να συνταγογραφήσουν παρακλινικές εξετάσεις ή φάρμακα σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Το ακτινοδιαγνωστικό ιατρείο θα διενεργεί υπερηχογραφήματα και Triplex σε συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ καθημερινά, στο πρωινό ωράριο λειτουργίας.

Οι ιατροί του Ορθοπεδικού Ιατρείου, καθώς και του Πνευμονολογικού Ιατρείου δέχονται ασθενείς ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων. Επικοινωνήστε με την Γραμματεία στο 210 5069886 για περισσότερες πληροφορίες.

Επιλέγετε το Μετρο Γραμμή Μ2 Ελληνικό / Ανθούπολη και αποβιβάζεστε στην στάση Αττική. Από εκεί χρησιμοποιήστε το Β11 ή το Α11 και αποβιβαστείστε στη στάση Παλ. Τέρμα.

Εγγραφείτε στις Ενημερώσεις

Μπορείτε να ενημερώνεστε για ιατρικά θέματα από τους ιατρούς μας.